test

Sairaanhoitaja, Digitaalinen sotekeskus

Hakuaika päättyy  3.10.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee 9 sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Digitaaliseen sosiaali- ja terveyskeskukseen 20.11.23 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Digitaaliseen sosiaali- ja terveyskeskukseen rakentuu koko hyvinvointialueen hoidon tarpeen arvioinnin keskus. Toiminta laajenee vuoden alusta, joten ammattitaitoisia tekijöitä haetaan joukkoomme lisää.

Työtehtävät koostuvat hoidon tarpeen arvioinnista puhelimessa sekä sähköisissä palvelukanavissa. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi etävastaanottotyöskentelyä. Muita työtehtäviä voidaan kohdentaa osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työsi tukena on osaava, moniammatillinen tiimi ja työtäsi sujuvoittaa uudet sähköiset työkalut.Työssäsi käytät useita potilastietojärjestelmiä ja tuotat palveluita koko hyvinvointialueelle.
Työ on kaksivuorotyötä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8-21 välille ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä 10-18 välille. Työvuorosuunnittelussa painotetaan autonomiaa yhteisiä pelisääntöjä noudattaen.

Tehtävässä tarvitaan kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja työelämätaitoja, vahvaa organisointikykyä sekä kiinnostusta kehittämistyöhön. Työtä on mahdollista tehdä perehdytyksen jälkeen etätyönä, mutta lähityöskentely mahdollistetaan myös.
Arvostamme innostunutta ja joustavaa asennetta, potilas- ja asiakaslähtöistä työotetta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Lisäksi arvostamme valmiutta itsenäiseen päätöksentekoon sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Toivomme, että olet avoin oppimaan uutta ja sinulla on valmius työskennellä moniammatillisissa toimintaympäristöissä. Kokemus perusterveydenhuollon vastaanottotyöstä ja hoidon tarpeen arvioinnista luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön, jossa pääset käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Panostamme työhyvinvointiin ja hyvään lähijohtamiseen. Voit tehdä työtä perehdytyksen jälkeen etänä mistä tahansa EU-maasta ja myös osa-aikatyö on mahdollista. Lähityöskentely mahdollistetaan myös haluamassasi Eloisan toimipisteessä.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin!

Maksamme uusille Eloisan työntekijöille kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-1500 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista., Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Lisätietoja antaa Marika Lyytikäinen digitaalisen sotekeskuksen palveluesihenkilö, puh. 040 183 9864, sähköposti marika.lyytikainen@etelasavonha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa!

Tutustu työnantajaan