Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Ekks diabetespoliklinikka, Lpr - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme sairaanhoitajaa Etelä-Karjalan keskussairaalan diabetespoliklinikalle äitiyslomasijaisuuteen ajalle 1.9.22-31.8.2023.

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu myös muiden endokrinologisten ja sisätautipotilaiden polikliininen hoito. Hoitaja työskentelee toisen hoitajan ja kahden lääkärin työparina.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto.

Eduksi katsotaan työkokemus sairaalatyöskentelystä ja erityisesti polikliinisesta hoitotyöstä. Tehtävässä vaaditaan Eksoten voimassa olevaa lääkelupaa, jonka suorittaminen mahdollistetaan tarpeen mukaan tehtävän alussa.

Tehtävä edellyttää kehittävää ja innostavaa työotetta sekä muuntautumiskykyä ja joustavuutta sekä itsenäistä päätöksentekoa.

Työsopimukseen kuuluu 6 kk koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Virpi Hakuli, puh. 044 791 5462, virpi.hakuli@eksote.fi sekä palvelupäällikkö Merja Kamppinen- Lampinen, puh. 044 791 5400, merja.kamppinen-lampinen@eksote.fi.

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat