Sairaanhoitaja, Endokrinolog. ja diabetologian pkl - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei sairaanhoitaja, meillä KYSillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollisen sairaalan Medisiinisessä keskuksessa Endokrinologian ja diabetologian poliklinikalle on haettavana sairaanhoitajan toimi.

Endokrinologian ja diabetologian poliklinikka tarjoaa moniammatillista diabeteksen ja endokrinologisten sairauksien erityisosaamista. Tärkeimpiä sairausryhmiä ovat diabetes (tyypin 1 diabetes ja vaikeahoitoinen tyypin 2 diabetes), kilpirauhassairaudet, osteoporoosi, kalsiumaineenvaihdunnan sairaudet sekä umpieriterauhasten kasvaintaudit. Potilaiden tutkiminen, hoito ja seuranta pyritään toteuttamaan mahdollisimman pitkälle polikliinisesti. Hoidon tukena hyödynnetään jatkuvasti tietotekniikkaa ja teknisiä apuvälineitä (esimerkiksi verensokerimittareiden purkujärjestelmä ja jatkuva verensokeriseuranta). Poliklinikan sairaanhoitajat pitävät itsenäisiä hoitajavastaanottoja, konsultoivat ja neuvovat diabetesasioissa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Sairaanhoitaja kehittää omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua magneettisairaala-malliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Eduksi katsotaan kokemus monipistosinsuliinihoitoisten diabeetikoiden hoidosta, insuliinihoidon säätämisestä ja veren/- kudossokerin arvojen tulkitsemisesta ja perustietoja insuliinipumppuhoidosta sekä kokemus polikliinisesta hoitotyöstä. Myös diabeteksen hoidon täydennysopinnot luetaan eduksi. Valitulla tulee olla kyky omaksua uutta teknologiaa sekä halua käyttää ja kehittää digitaalisia palveluja.

Valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Toimivalinnassa käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/sisataudit

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Jaana Junttila, p. 044 717 5624 sekä apulaisosastonhoitaja Tiina Airaksinen, p. 044 717 2887, sähköpostiosoite on muodossa etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!