Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, EpPAL -hanke - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

EpPAL-hanke etsii sairaanhoitajia pilottiin, joka käynnistyy 1.11.2022 Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella. EpPAL-hanke on osa valtakunnallista palliatiivisen hoidon ja saattohoidon kehittämishanketta. Etelä-Pohjanmaalla kehittämisen painopisteenä ovat kotisairaalatoiminnan kehittäminen, erityistason lupapaikkojen perustaminen, alueellisen osaamisen ja digitalisaation vahvistaminen. Pilotissa ovat mukana Lapua ja JIK ky, päivystysosasto, ensihoito ja palliatiivinen keskus. Erityistason kotisairaalatoimintaa kehitetään osana hyvinvointialuevalmisteluita.

Tule osaksi työyhteisöä, jossa potilaan kohtaaminen ja laadukas palliatiivinen hoito ja saattohoito on yhteinen tavoitteemme ja voimavaramme. Pääset eturiviin kehittämään palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa koko Etelä-Pohjanmaan alueella, kouluttamaan alueen henkilökuntaa ja verkostoitumaan moniammatillisen tiimin jäsenenä. Tarjoamme mahdollisuuden vahvistaa palliatiivisen hoidon osaamista ennakkoluulottomasti ja potilaslähtöisesti yhdessä kehittyen ja oppien.

Työtä tehdään Seinäjoen keskussairaalan palliatiivisessa keskuksessa, jonka erityistason palliatiivisten ja saattohoidossa olevien potilaiden lupapaikat sijoittuvat päivystysosastolle. Työtä tehdään myös osana erityistason kotisairaalatiimiä jalkautuen ympäri maakuntaa potilaiden kotiin sekä hoitopaikkoihin.

Työ on kaksivuorotyötä. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua palliatiivisen hoidon asiantuntijahoitajien puhelinpäivystysrinkiin, joka toimii yöaikana.

Haemme ensisijaisesti kahta (2) sairaanhoitajaa, mutta työn ollessa osa-aikainen voidaan palvelussuhteeseen palkata useampi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94. Palliatiivisen hoidon ja saattohoidon osaaminen ja erikoistumisopinnot katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Pilotissa maksetaan lisäksi hankelisä 6 %. Työtä on mahdollista tehdä lyhyempänä jaksona tai koko pilotin ajan maaliskuun 2023 loppuun asti, myös osa-aikainen työ on mahdollista. Erityistason kotisairaala- ja osastotoiminnan on tarkoitus jatkua pilotin myötä pysyvänä toimintamallina. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 5.8.2022

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Reetta Syri
puh. 050 474 4259
reetta.syri(at)epshp.fi
Palliatiivinen keskus
Osastonylilääkäri Kaisa Anttila
puh. 050 474 2675
kaisa.anttila(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, EpPAL -hanke
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat