test

Sairaanhoitaja, erityistason palliatiivisen ja saattohoidon osasto Villa Glims, Espoon sairaala

Hakuaika päättyy  18.12.2023 15:45

Tervetuloa sairaanhoitajaksi palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon erikoistuneelle osastolle, jossa on mahtava henki ja osaavat työtoverit! Saimme Sairaanhoitajat ry:n hyvä työyhteisökilpailusta kunniamaininnan ja etsimme nyt vahvistusta joukkoomme!

Villa Glimsissä tuemme ja hoidamme palliatiivisia ja saattohoitopotilaita ja heidän läheisiään potilaan elämän viimeisissä vaiheissa, kun parantavaa hoitoa sairauteen ei enää ole. Tiimiimme kuuluu sairaanhoitajia, lääkäreitä ja fysioterapeutti sekä osastonsihteeri. Villa Glimsissä on 15 vuodepaikkaa, ja keskimääräinen hoitoaika on alle 2 viikkoa.

Sairaanhoitajan työ Villa Glimsissä sisältää potilaan kokonaisvaltaisen hoidon lisäksi vaativamman tason lääkehoitoa kuten spinaaliset kipupumppuhoidot. Järjestämme sinulle tutorin ja esihenkilön tuella asianmukaisen perehdytyksen osaston toimintaan, potilaan hoitoon sekä lääkehoitoon. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen sekä saat mahdollisuuden oppia uutta!

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme LOVE-koulutukseen perustuvaa i.v.-lääkelupaa. HUSin i.v.-lupa voidaan muuntaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen luvaksi. Mahdollistamme i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua tai perehdytyksen aikana.

Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala, Saattohoidon ja palliatiivisen hoidon osasto Villa Glims, Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo Työaika: 114 h 45 min / 3 viikkoa

Työ on 3-vuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista, ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.


Lisätietoja

http://www.luvn.fi

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Susanna Vanhanen, puh 050 3382509 ja palveluvastaava Minna Gröndahl, puh 040 6369948

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan