Sairaanhoitaja - Espoon kaupunki

Sairaanhoitaja - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen Olarinluoman palveluasumisen yksikköön.

Palveluasunnoissa tuetaan hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevia päihteitä käyttäviä asukkaita kokonaisvaltaisesti kaikissa arkielämän askareissa ympärivuorokauden. Palveluasuntojen asukkaiden toimintakyky on olennaisesti heikentynyt. Asukkaiden alentuneeseen toimintakykyyn voi vaikuttaa esimerkiksi alkoholin käytön aiheuttamat aivovammat tai muut liitännäissairaudet sekä ajoittainen runsas päihteiden käyttö. Olarinluoman asumispalvelut toimivat Asunto Ensin- periaatteella, eli yksikön asukkaat voivat halutessaan käyttää päihteitä, mutta pyrimme kuitenkin tukemaan kaikkia asukkaitamme päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteidenkäyttöön. Tavoitteenamme on tarjota kaikille asiakkaillemme hyvää ja laadukasta perushoitoa ja ohjausta turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä.

Sairaanhoitajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, toimintakyvyn tukemisesta ja terveydenhoidosta. Vastuualueitasi ovat sairaanhoidolliset tehtävät, lääkehoito ja asiakkaiden hoidon koordinointi. Olarinluoman palveluasuntojen asukkailla on monta mielenkiintoista tarinaa kerrottavanaan, oletko sinä halukas kuulemaan niitä? Etsimme nyt joukkoomme hoitotyön ammattilaista, joka on aidosti kiinnostunut asiakkaidemme elämänlaadun parantamisesta sekä hyvän hoitotyön toteuttamisesta ja kehittämisestä.

Työtiiminä olemme kehittämismyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin. Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana ja täytämme tehtävän mahdollisimman pikaisesti hakuajan päättymisen jälkeen, joten laitathan työhakemuksen ajoissa.

Kelpoisuusvaatimus:
Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Tehtävässä edellytetään työkokemusta sairaanhoitajan tehtävistä sekä hyviä yhteis- ja tiimityötaitoja, sekä asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa.

Arvostamme innostunutta ja positiivista asennetta hoitotyöhön ja sen kehittämiseen.

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • esp-2-652-19
  • 2632,38€ / kk
  • 14.10.2019 - 21.10.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Palveluesimies Outi Painilainen 043 824 6654 Ark. klo. 8-16