test

Sairaanhoitaja, Espoon etäkotihoito

Hakuaika päättyy  24.2.2023 15:45

Haemme kotihoidon resurssipoolin etäkotihoitoon sairaanhoitajaa määräaikaiseen tehtävään sijaistamaan yksikkömme kesälomia. Etäkotihoidossa työskentelet Espoon Friisilän toimistolla monipuolisten kulkuyhteyksien varrella. Tehtävässä on mahdollista tehdä jonkin verran etätyötä.

Etäkotihoidon työn tavoitteena on mahdollistaa asiakkaidemme toimiva arki sekä tukea heidän kotona asumistaan. Työ on jaksotyötä, joka tällä hetkellä muodostuu arkisista aamuvuoroista.

Sairaanhoitajana työskentelet osana etäkotihoidon tiimiä asiakastyössä sekä toimit tiimin tukena asiakkaiden jatkuvassa toimintakyvyn ja palvelutarpeen arvioinnissa ja asiakkaidemme hoidossa. Yhteistyötä tehdään niin etätiimin, kuin koko alueellisen kotihoidon muiden tiimien kanssa. Tiimissä työskentelee vakituisesti 2 sairaanhoitajaa ja 10 lähihoitajaa sekä resurssipoolin hoitajia ja Seuren sijaisia.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikan nimi ja osoite: Etäkotihoito, Piispantilankuja 6 A 3krs, 02240 Espoo
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Tehtävä on määräaikainen kesäsijaisuus.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai alan opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 op.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa ja LOVe-lääkelupia tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Arvostamme ajokorttia, moniammatillisia yhteistyötaitoja, sekä laajaa IT osaamista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Tehtävästä lisätietoja antaa etäkotihoidon palveluvastaava Marika Kurula, puh. 0401873102 ja etäkotihoidon palveluesimies Tiina Määttänen, puh. 0401627645, etunimi.sukunimi@luvn.fi.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille. Tutustu työnantajaan