Sairaanhoitaja, Espoon keskuksen kotihoito - Espoon kaupunki

Sairaanhoitaja, Espoon keskuksen kotihoito - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon keskuksen kotihoitoon sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Toimipisteemme sijaitsevat Tuomarilantie 19, Ruskaniitty 4 ja Hansakartano 4Kotihoidossa sairaanhoitaja toimii moniammatillisen tiimin vastuuhenkilönä, osallistuu hoitotyöhön ja sen suunnitteluun sekä kehittämiseen. Hoidon ja palvelun suunnittelussa korostuvat asiakaslähtöisyys, kuntouttava työote ja ennaltaehkäisevä toiminta. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen.Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen. Espoon kotihoidossa on käytössä Effica-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnaohjausjärjestelmä, RAI-arviointiohjelma. Työn aloitus sopimuksen mukaan.Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työantajan henkilöstöedut. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.espoo.fi.

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia, hyvää suomen kielen taitoa sekä voimassa olevat Love-luvat, tai niiden suorittaminen koeaikana.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja kotihoidosta sekä RAI -arviointijärjestelmän tuntemusta.

  • TyöpaikkaVakinainen
  • esp-2-33-19
  • 2606,32 €/kk
  • 22.1.2019 - 28.1.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Aluevastaava Eija Koskinen 050 3019647 eija.j.koskinen@espoo.fi Kotihoidon ohjaaja Kirsi Ojanen 043 8254790 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon keskuksen kotihoito
Osoite: Tuomarilantie 19/Ruskaniitty 4 tai Hansakartano 4, 2760,

Tutustu työnantajaan