Sairaanhoitaja, Espoon keskuksen kotihoito - Espoon kaupunki

Haemme Espoon keskuksen kotihoitoon sairaanhoitajia sijaisuuteen ajalle 3.5.2021-3.4.2022
Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-arviointiohjelma. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn

Työ on tiimityötä ja se perustuu asiakkaan hoito-ja palvelusuunnitelmaan kuntouttavalla työotteella. Työ on jaksotyötä: aamuvuoroja ja viikonloppupäivystyksiä.

Jätäthän hakemuksesi sähköisesti järjestelmän kautta.

Työpaikan nimi: Espoon keskuksen kotihoito (Kalajärvi, Kauklahti, Muurala, Suvela)

Työaika:114 h 45 min / 3 vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävää voi hakea myös sairaanhoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä sekä opintosuunnitelman mukaiset lääkehoidon opinnot.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

Arvostamme positiivista asennetta , oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytoinnista lisätietoa antavat kotihoidon ohjaajat Kirsi Ojanen , kirsi.ojanen@espoo.fi , p. 043 825 4790 tai Tiina Suikki-Vainikka tiina.suikki-vainikka@espoo.fi) p. 050 5482793

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Espoon keskuksen kotihoito

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Tuomarilantie 19, 02760 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat