test

Sairaanhoitaja, Espoon Kotikuntoutus / Karaportti

Hakuaika päättyy  26.9.2023 15:45

Haemme sairaanhoitajaa Espoon Kotikuntoutukseen vakinaiseen työsuhteeseen. Kotikuntoutus toimii tiiviissä yhteistyössä Espoon sairaalaan, Seniori-infon ja Espoon kotihoidon kanssa vastaten sairaalasta kotiutuvien ikääntyneiden hoidosta ja kuntoutuksesta kotona, sekä palvelutarpeen arviosta yhdessä Seniori-infon kanssa. Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut sairaanhoitaja, hae meille töihin!

Sairaanhoitajan työ Kotikuntoutuksessa on asiakkaan kotona tapahtuvaa itsenäistä, asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Sairaanhoitaja toimii asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä ohjaten ja tukien tiimin lähihoitajia. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työskentelet osana moniammatillista tiimiä, johon kuuluu yksikössämme sairaanhoitajien lisäksi lähihoitajia, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja sekä lääkäri. Työssäsi pääset hyödyntämään monipuolisesti sairaanhoitajan osaamistasi. Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot ja vastuullisuus sekä tiimityöskentelytaidot. Esihenkilöt ja työyksikkö ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työyhteisössämme kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö ja asiakas. Meillä Kotikuntoutuksessa työntekijää arvostetaan. Työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotikuntoutus, Karaportti 5, 02610 Espoo
Työaika: : 114h 45min/ 3 viikossa
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään:
Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Ajokortti on pakollinen.
Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Tehtävään valitulle teetetään LUVN:n alueen päihdeohjelman mukaisesti huumausainetesti.

Arvostamme LifeCare- ja RAI-osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antavat palveluvastaava Maria Suckcharoen p. 040 636 5717 ja palveluesimies Minna Coutinho p. 040 636 8517

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan