Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Espoon sairaala, Liikkuva sairaala LiiSa - Espoon kaupunki

Itsenäisestä ja päivystyksellisestä työstä kiinnostunut sairaanhoitaja, tule töihin liikkuva sairaala LiiSaan Espooseen!

Liikkuva sairaala LiiSa on toiminut vuodesta 2019. LiiSa on päivystyksenä toimiva diagnostinen ja hoitoyksikkö, jossa sairaanhoitajat arvioivat potilaan hoidon tarpeen sekä aloittavat tarpeen mukaisen hoidon puhelimitse tai käynnein hoivakodeissa, kotihoidossa sekä joissakin palvelutaloissa ja joissakin kehitysvammaisten asumisyksiköissä. Toiminta on vähentänyt huomattavasti hoivakotien ja kotihoidon asiakkaiden päivystyskäyntejä.

Kyseessä on sijaisuus 4.9.2022 asti, mutta menestyminen tehtävässä mahdollistaa työsuhteen jatkumisen. Jos tehtävä kiinnostaa, soittele, niin kerromme lisää!

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala, Liikkuva sairaala LiiSa, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 38h 15 min/ viikko, kesällä kaksivuorotyötä, muina vuodenaikoina 3-vuorotyötä.
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, i.v.-lupaa sekä ajokorttia ja ajotaitoa.

Valinnassa eduksi katsotaan kokemus kotisairaalatyöstä tai päivystystyöstä sekä laaja kokemus sairaanhoitajan tehtävissä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Susanna Mäntyniemi, puh. 050 3382509 ja palveluvastaava Kirsi Suutari, puh. 043 8266775.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Liikkuva sairaala (LiiSa)

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot:

- Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto

- Palliatiivisen ja saattohoidon osasto

- Kotisairaala

- Liikkuva sairaala LiiSa

- Kotiutustiimi

- Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana! Meistä löydät lisätietoa https://www.espoo.fi/fi/terveys/espoon-sairaala


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat