Sairaanhoitaja, Espoon sairaala osasto 2, 3 tehtävää - Espoon kaupunki

Sairaanhoitaja, Espoon sairaala osasto 2, 3 tehtävää - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.Osastolla hoidetaan ortopedisia kuntoutuspotilaita sekä geneerisiä potilaita. Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin.Sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä ja vastaa potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito- ja kuntoutus sekä kotoa-kotiin -periaate. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista kuntoutusaikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti. Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tieto- ym. järjestelmiin perehdytetään. Haastattelut järjestetään joustavasti hakemuksen jättämisen jälkeen. Tehtävän aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa.Tervetuloa joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja. Keväällä 2019 valmistuvat huomioidaan haussa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa i.v.-lupaa tai sen suorittamista koeaikana, kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista kuntouttavaa työotetta ikäihmisten hoidossa sekä hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Terveyspalvelut/Espoon_sairaala

  • Espoon sairaala
  • TyöpaikkaVakinainen
  • esp-2-404-19
  • 2632,38 €/kk
  • 18.6.2019 - 8.7.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Osastonhoitaja Nina Tuuras 046 877 3657 Palveluvastaava Kaisu Myllykoski 040 5060 664

Espoon sairaala
Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo

Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!Espoon uusi sairaala on avattu Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymäänosaajana!Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Tutustu työnantajaan