Sairaanhoitaja, Espoon sairaala, osasto 2 - Espoon kaupunki

Sairaanhoitaja, Espoon sairaala, osasto 2 - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme ortopediselle kuntoutusosastolle sairaanhoitajaa. Osastolla hoidetaan ortopedisia kuntoutuspotilaita sekä geneerisiä potilaita. Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin.Sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä ja vastaa potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito- ja kuntoutus sekä kotoa-kotiin -periaate. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti. Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tieto- ym. järjestelmiin perehdytetään. Haastattelut järjestetään joustavasti hakemuksen jättämisen jälkeen.Tehtävän aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa.Tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa i.v.-lupaa tai sen suorittamista koeaikana, kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista kuntouttavaa työotetta ikäihmisten hoidossa sekä hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Terveyspalvelut/Espoon_sairaala

  • TyöpaikkaVakinainen
  • esp-2-28-19
  • 2606,32 €/kk
  • 18.1.2019 - 28.1.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Osastonhoitaja Nina Tuuras 046 877 3657 Palveluvastaava Terhi Helppolainen 043 827 1811

Espoon sairaala
Osoite: Karvasmäentie 6, 2740,

Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!Espoon uusi sairaala on avattu Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymäänosaajana!Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Tutustu työnantajaan