Skip to main content
test

Haemme joukkoomme kahta sairaanhoitajaa sijaisuuteen Espoon sairaalan osastolle 4. Osastomme on perusterveydenhuollon osasto, jossa hoidetaan monia eri sairauksia sairastavia potilaita. Potilaat ohjautuvat osastollemme jatkohoitoon ja kuntoutukseen erikoissairaanhoidosta. Osa potilasta tulee osastolle suoraan HUS Jorvin päivystyksestä. Osastolla hoidetaan infektiosairauksien lisäksi muun muassa sydämen vajaatoimintaa ja keuhkoahtaumaa sairastavia potilaita. Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin.

Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä ja vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot:
- Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto
- Palliatiivisen ja saattohoidon osasto
- Kotisairaala
- Liikkuva sairaala Liisa
- Kotiutustiimi
- Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!
Meistä löydät lisätietoa https://www.espoo.fi/ESPOONSAIRAALA

Jos sinulla on vielä opinnot kesken, voit opinnollistaa sairaanhoitajan sijaisuudessa tehdyn työn syventävän vaiheen harjoitteluksi ammattikorkeakoulusi hyväksymällä tavalla. Selvitä mahdollisuus tähän oppilaitoksestasi ennen työsuhteen alkua.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, infektio-osasto 4, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 114h 45min/ 3vkoa, kolmivuorotyö
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävän aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset:
1) Laillistettu sairaanhoitaja
2) Tehtävää voivat hakea myös lähiaikoina valmistuvat sairaanhoitajat sekä sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, ensihoitaja- tai kätilöopiskelija, jolla on suoritettuna 140 op. Lisäksi tulee olla suoritettuna opinto-ohjelman mukaiset harjoittelujaksot terveydenhuoltoalan kohteissa sekä lääkehoidon opinnot. Opiskelijoiden osalta palkkaan tulee epäpätevyysalennus -2.5%.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä voimassa olevaa i.v. -lupaa tai sen suorittamista koeaikana, sairaanhoidon opiskelijoiden osalta voimassa olevaa osittaista lääkehoidon lupaa tai sen suorittamista koeaikana.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta sairaalatyöskentelystä.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/64690

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat osastonhoitaja Eija Salomaa, puh. 0468773114 ja palveluvastaava Leena Lyytikäinen, puh. 0438268659

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Infektio-osasto 4

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat