test

Sairaanhoitaja, Espoon sairaala, osasto 4

Hakuaika päättyy  11.12.2023 15:45

Etsimme nyt uusia sairaanhoitajia Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle Espoon sairaalan osastolle 4. Saamme sijaisilta hyvää palautetta osaston työilmapiiristä, meillä on viihtyisää ja turvallista työskennellä ja saat aina apua tarvittaessa, ketään ei jätetä yksin.

Osastolla hoidetaan lyhytaikaista sairaalahoitoa vaativia infektioita, sydämen vajaatoimintaa sairastavia potilaita sekä geneerisiä potilaita. Osastolla on 45 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin.

Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä ja vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä toimimaan saumattomasti osaston muun moniammatillisen tiimin kanssa potilaiden tavoitteelliseen kuntoutumisen edistämiseksi.

Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito ja kuntoutus sekä kotoa-kotiin -periaate.

Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tietojärjestelmiin perehdytetään.

Työaika: 114h 45min / 3 viikkoa /kolmivuorotyö
Tehtävä on vakinainen.
Työn aloitus sopimuksen mukaan.
Meillä on kilpailukykyinen palkka. Vahvan kokemuksen omaavan hakijan kohdalla on mahdollista keskustella tämän lisäksi erillisestä rekrytointilisästä.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävää voivat hakea myös aivan lähiaikoina valmistuvat sairaanhoitajat.

Kutsumme mahdollisesti haastatteluun jo hakuprosessin aikana.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitoluvan suorittamista hyväksytysti viimeistään koeaikana.

Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Arvostamme: aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta.

Työpaikan nimi ja osoite:
Espoon sairaala, osasto 4, infektio-osasto
Karvasmäentie 6, 02740 Espoo

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.


Lisätietoja

https://youtu.be/iaE67raI-Ms

Osastonhoitaja Eija Salomaa, puh. 046 8773114, palveluvastaava Piia Mikkonen, puh. 0406343023

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan