Skip to main content
test

Kiinnostaako Sinua työ päivystysosastolla? Nautitko vaihtelevasta työstä? Kiinnostaako moniammatillinen yhteistyö? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme Espoon sairaalan päivystysosastolle sairaanhoitajia eri pituisiin määräaikaisiin tehtäviin. Sijaisuuksien kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta aina yli vuoden mittaisiin, jopa vuoden 2023 loppuun asti kestäviin työsuhteisiin. Työn aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Osasto sijaitsee Jorvin päivystysrakennuksen tiloissa ja on osa Jorvin sairaalakampuksella toimivaa Espoon sairaalaa. Osaston tärkein osaamisalue on akuutti geriatria. Hoidettavana ovat ikääntyneen väestön akuutit sairaudet. Osastolla hoidetaan myös muita aikuisten lyhytaikaisia sairauksia, joissa ei ole jatkuvan monitoroinnin tarvetta ja potilaan vointi on vakaa. Keskimääräinen hoitoaika on 5 vrk. Osastolla on tällä hetkellä 22 sairaansijaa ja suunnitelmissa avata 4 paikkaa lisää. Potilaat ohjautuvat osastolle pääsääntöisesti Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina.

Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä ja vastaat potilaidesi hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntouttavan työotteen ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Odotamme sinulta aitoa halua hoitaa potilaita kokonaisvaltaisesti ja kunnioittavasti sekä halua oppia ja kehittää uutta.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla, johon henkilökuntamme on erityisen tyytyväinen. Perehdytämme sinut hyvin yksikön toimintaan ja työssä käytettäviin välineisiin ja järjestelmiin. Haastatteluja ja valintoja tehtäviin suoritetaan jo hakuaikana.

Jos sinulla on vielä opinnot kesken, voit opinnollistaa sairaanhoitajan sijaisuudessa tehdyn työn syventävän vaiheen harjoitteluksi ammattikorkeakoulusi hyväksymällä tavalla. Selvitä mahdollisuus tähän oppilaitoksestasi ennen työsuhteen alkua.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaalan päivystysosasto, Karvasmäentie 8, 02740 Espoo
Työaika: 114 h 45 min / 3 vkoa
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, ensihoitaja- tai kätilöopiskelija, jolla on suoritettuna 140 op.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Lisäksi tehtävässä edellytetään voimassa olevaa IV-lupaa tai sen suorittamista koeaikana, kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista kuntouttavaa työotetta ikäihmisten hoidossa sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Arvostamme gerontologisen hoitotyön ja akuuttihoitotyön tuntemusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Sari Riekkinen, p. 040 636 5208.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Päivystysosasto

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot: - Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto - Palliatiivisen ja saattohoidon osasto - Kotisairaala - Liikkuva sairaala LiiSa - Kotiutustiimi - Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.


Osoite: Karvasmäentie 8, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat