test

Sairaanhoitaja, Espoon sairaalan päivystysosasto

Hakuaika päättyy  26.4.2023 15:45

Kiinnostaako Sinua työ päivystysosastolla? Nautitko vaihtelevasta työstä? Kiinnostaako moniammatillinen yhteistyö? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme joukkoomme sairaanhoitajia Espoon sairaalan päivystysosastolle kesän ajan sijaisuuksiin. Osasto sijaitsee Jorvin päivystysrakennuksen tiloissa ja on osa Jorvin sairaalakampuksella toimivaa Espoon sairaalaa.

Osaston tärkein osaamisalue on akuutti geriatria. Hoidettavana ovat ikääntyneen väestön akuutit sairaudet. Osastolla hoidetaan myös muita aikuisten lyhytaikaisia sairauksia, joissa ei ole jatkuvan monitoroinnin tarvetta ja potilaan vointi on vakaa. Keskimääräinen hoitoaika on 5 vrk. Osastolla on tällä hetkellä 26 sairaansijaa. Potilaat ohjautuvat osastolle pääsääntöisesti Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina.

Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä ja vastaat potilaidesi hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntouttavan työotteen ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Odotamme sinulta aitoa halua hoitaa potilaita kokonaisvaltaisesti ja kunnioittavasti sekä halua oppia ja kehittää uutta.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla, johon henkilökuntamme on erityisen tyytyväinen. Perehdytämme sinut hyvin yksikön toimintaan ja työssä käytettäviin välineisiin ja järjestelmiin. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuaikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaalan päivystysosasto, Karvasmäentie 8, 02740 Espoo
Työaika: 114 h 45 min / 3 vkoa
Tehtävät ovat määräaikaisia.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, ensihoitaja- tai kätilöopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 op.

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa IV-lupaa tai sen suorittamista koeaikana, kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista kuntouttavaa työotetta ikäihmisten hoidossa sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55§:n mukainen terveydentilan selvitys keuhotuberkuloosista.

Arvostamme gerontologisen hoitotyön ja akuuttihoitotyön tuntemusta.

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Sari Riekkinen, puh. 040-6365208 tai sari.riekkinen@luvn.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille. Tutustu työnantajaan