Sairaanhoitaja, Espoon selviämishoitoasema - Espoon kaupunki

Hei sairaanhoitaja! Jos Sinua kiinnostaa sekä somaattinen hoitotyö, että mielenterveys- ja päihdetyö, meillä selviämishoitoasemalla voisi olla sinulle sopiva perhevapaan sijaisuus tarjolla.

Espoon selviämishoitoasema on 4+2 -paikkainen osasto, joka on tarkoitettu päihteidenkäyttäjien lyhytaikaista hoitoa varten silloin, kun potilas tarvitsee päihtymystilansa tai sen yhteydessä esiintyvien fyysisten tai psyykkisten oireiden tai näihin liittyvien muiden syiden vuoksi sairaanhoidollista seurantaa.

Sairaanhoitajana toimit työvuorossa työparina lähihoitajan kanssa ja vastaat työvuorossa potilaiden hoidontarpeen arviosta ja lääkehoidon toteutuksesta. Perustehtäviisi kuuluvat muun muassa potilaiden voinnin tarkkailu ja arviointi, sekä ohjaus asianmukaiseen jatkohoitoon. Työhösi kuuluu myös yhteistyötä muiden potilaiden hoitoon kuuluvien verkostojen kanssa.

Sairaanhoitajana työsi on päivystysluonteista, monipuolista ja haastavaa. Tarjoamme työn tueksi monipuolisen perehdytyksen, kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja työn kehittämiseen.

Työ on kolmivuorotyötä.

Työpaikan nimi:
Espoon selviämishoitoasema
Työaika:
Jaksotyö 114h 45 min / 3 vkoa
Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä suoritettua tai koeaikana suoritettavaa LOVe -lääkehoitolupaa.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa
Palveluvastaava Elina Halijoki p. 040 636 8401 tai palveluesimies Sinikka Peromaa p. 040 520 1692

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Avopalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kalaonnentie 8, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat