Sairaanhoitaja, Färinrannan asumiskuntoutus - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin erityisryhmien asumis- ja päiväpalveluissa Färinrannan asumiskuntoutuksessa on haettavana SAIRAANHOITAJAN vakinainen tehtävä.

Färinrannan asumiskuntoutusyksikön tavoitteena on arvioida mielenterveyskuntoutujien asumisen tuen tarvetta sekä vahvistaa itsenäistä asumista tukevia arkielämän taitoja sekä toimintakykyä. Asumiskuntoutuspalvelu on lyhytaikaista palvelua, jonka aikana arvioidaan asiakkaan toimintakykyä, tuen ja palveluiden tarvetta sekä laaditaan yksilöllinen palvelu- ja kuntoutussuunnitelma.
Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto (2005/272) sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään aikaisempaa työkokemusta mielenterveyskuntoutustyöstä, kehittävää työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia erilaisissa verkostoissa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9951/2020. Hakemukset on toimitettava 30.9.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Mikael Jurvelin, p. 040 621 2984 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Erityisryhmien asumis- ja päiväpalvelut, Mielenterveysasumispalvelut, Färinrannan asumiskuntoutus
Osoite: Kangastie 2, 90500 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.