test
Sairaanhoitaja, gastroenterologia - Tampereen yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitajan sijaisuus gastroenterologian vastuualueella.

Tehtävässä työskentelet sairaanhoitajana gastroenterologisella vuodeosastolla GAS3.

Teemme työtä moniammatillisesti ja edellytämme vahvoja asiakaspalvelu- ja ryhmätyötaitoja sekä kollegiaalista ja eettistä työskentelyä.

Pääset mukaan gastrokirurgisen potilaan hoitotyön ja palveluprosessien jatkuvaan kehittämiseen. Sairaanhoitajan työ osastolla on monipuolista ja haastavaa. Jos haluat monipuolisen työn, joka on samalla haastavaa ja haluat oppia uusia asioita, niin tule meille työkaveriksi.

Arvostamme jatkuvaa ammatillista kehittymistä, joustavuutta, työskentelytapojen kehittämistä, kykyä sopeutua muuttuviin toimintaympäristöihin sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Tarkempi aloituspäivä on sovittavissa.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sote-sopimus, ja työaika on kokoaikatyö, vuorotyöluonteinen jaksotyö. Sijaisuuden koeaika on maksimissaan puolet työsuhteen kestosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa (ensisijaisesti) apulaisosastonhoitaja Esa Hämäläinen, esa.hamalainen@pshp.fi ja (toissijaisesti) osastonhoitaja Anne Rintala, anne.rintala@pshp.fi

Hakuaika päättyy 31.1.2022.

Sijaisuus täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa (ensisijaisesti) apulaisosastonhoitaja Esa Hämäläinen, esa.hamalainen@pshp.fi ja (toissijaisesti) osastonhoitaja Anne Rintala, anne.rintala@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala, Gastroenterologian vuodeosasto 3

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Hoidamme gastroenterologisella vastuualueella gastroenterologisia -ja gastrokirurgisia potilaita. Potilaista suuri osa on päivystyspotilaita sekä syöpäpotilaita. Sairaala toimii opetussairaalana. Osasto GAS3 on gastrokirurginen päivystysyksikkö. Yksikköön on keskitetty sellaisten vatsaelinkirurgisten päivystyspotilaiden hoito, joiden odotettavissa oleva hoitoaika osastolla on 3–4 vuorokautta. Tavoitteena on mahdollisimman pikainen oireen tai sairaustilanteen hoito ja tarkoituksenmukainen kotiuttaminen tai jatkohoitoon siirtäminen. Sairaala toimii opetussairaalana.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat