test

Sairaanhoitaja gastroenterologian vuodeosasto Tays

Hakuaika päättyy  3.10.2023 23:59

Hei Sairaanhoitaja! Haaveiletko kehitysmyönteisestä, yhteen hiileen puhaltavasta työyhteisöstä, jossa työtä tehdään hyvällä pöhinällä, potilaidemme parhaaksi? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Haemme sairaanhoitajia määräaikaisiin sijaisuuksiin kaikille kolmelle gastroenterologian vuodeosastollemme, joista työyksikkösi valikoituu mielenkiinnonkohteesi mukaisesti.

Gastroenterologian osastoilla hoidamme sekä suunnitellusti että päivystyksellisesti sairaalaan tulevia, erilaisia ruoansulatuskanavan sairauksia sairastavia potilaita. Suurin osa vastuualueemme potilaista on leikkauspotilaita sekä ruoansulatuskanavan syöpäsairauksia sairastavia potilaita.

Gastroenterologian osastolla 1 hoidamme erityisesti potilaita, joilla on ruoansulatuskanavan alaosan, erityisesti paksusuolen ja peräaukon sairauksia kuten paksusuolen syöpää sekä tulehduksellisia suolistosairauksia. Gastroenterologian osastolla 2 puolestaan hoidamme potilaita, joilla on ruuansulatuskanavan yläosan eli ruokatorven ja mahalaukun sekä haiman, maksan ja sapen sairauksia. Gastroenterologian osasto 3 toiimii gastrokirurgisena päivystysosastona. Gastroenterologian osastoilla 1 ja 2 on lisäksi 4-paikkaiset vuodeosastovalvonnat.

Sairaanhoitajana työhösi kuuluu potilaidemme kokonaisvaltainen hoidon suunnittelu ja toteutus, johon sisältyy esimerkiksi leikattujen potilaiden laaja-alaista lääke- ja nestehoidon toteuttamista sekä kokonaisvaltaista leikkaus- ja tutkimuspotilaiden hoitotyötä. Perehdytämme sinut tehtävään, joten aikaisempaa kokemusta gastroenterologisten potilaiden hoitamisesta ei tarvita. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Työntekijöidemme työnhyvinvointi on meille tärkeää, ja Virkisty Vapaalla ry tarjoaakin työntekijöillemme laaja-alaista vapaa-ajan toimintaa sekä erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Lisäksi työnantaja tarjoaa Epassi-edun sekä mahdollisuuden edullisiin vuokra-asuntoihin hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Haluamme myös panostaa työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen monipuolisella koulutustarjonnalla. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu sekä mahdollisuus osittaiseen työaikaan.

Arvostamme reipasta asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, vuorotyö. Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisätietoja alla olevilta yhteyshenkilöiltä tai laita hekemuksesi tulemaan kuntarekryn kautta.

Lisätietoja yksiköiden osastonhoitajilta: GAS1 Tanja Arola puh. 044 472 9664, GAS2: Terhi Anttinen puh. 044 472 2675 ja
GAS3: Linda Mattila puh. 044 473 9709 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.
Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista: rekrytointi@pirha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?

Tutustu työnantajaan