Sairaanhoitaja, geriatrinen arviointiosasto Mikkeli

Hakuaika päättyy  16.7.2024 15:00

Tule mukaan bändiimme sairaanhoitajaksi! Meillä geriatrisella arviointiosastolla/geriatrisissa osastopalveluissa tuetaan yhdessä ikääntyneiden asiakkaidemme asumista kotona ja haluamme myös sinut mukaan, jotta soitto soi niin kuin sen kuuluu!

Ketä haemme
• Sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.
• Tehtävässä aloitus 1.9.2024 - 12.1.2025 tai sopimuksen mukaan.
• Myö yhessä - henki näkyy työssämme, joten toivomme sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, tykkäät tehdä työtä ikäihmisten parissa.

Minne pääset
• Mikkeliin geriatriselle arviointiosastolle/osastopalveluihin. Tarjoamme arviointi- ja jaksohoitoa, jossa korostuu ikääntyneiden toimintakyvyn arviointi- ja kuntoutus. Yhteistyötä tehdään tiiviisti kotihoidon, terveyspalveluiden ja gerontologisen sosiaalityön kanssa. Tavoitteena meillä on aina onnistunut kotiutus.
• Osaksi ammattitaitoista ja hyvin yhteen soivaa työyhteisöä
• Etelä-Savoon; maakuntakeskus Mikkeli tarjoaa verrattoman elämänlaadun, elinvoiman, positiivisen energian ja kiireettömyyden. Lue lisää täältä https://mikkeli.fi/tietoja-mikkelista/muuttajalle/

Mitä tarjoamme sinulle
• Saat toimia kokonaisvaltaisena hoitotyön asiantuntijana; suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaan hoitoa
• Moniammatillista yhteistyötä, jossa toimit organisoijana asiakasta hoitavan yhteistyöverkoston välillä
• Oman osaamisen ja työn kehittämisen mahdollisuuksia
• Hyvät henkilöstöedut; tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.
• Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2891,44 €/kk, jonka lisäksi maksamme uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Työhön kuuluu myös asiakkaan hoito- ja palvelutarpeen arviointi. Sairaanhoitaja tekee hoitotyötä, johon kuuluu akuutti sairaanhoito, lääkehoidon vastuu ja lääkärinkierrot.

Voit hakea tehtävään, mikäli sinulta löytyy:
• Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto
• sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevän henkilön tulee esittää hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn alkamista yli 3 kk:n palvelussuhteissa (valvontalaki 741/2023 28 §)


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Eija Piispa, p. 044 794 4501, eija.piispa@etelasavonha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tutustu työnantajaan