Sairaanhoitaja, geriatrinen kuntoutus - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Hakua on jatkettu ja jo tulleet hakemukset huomioidaan.

Haemme sairaanhoitajaa Kuntoutuskeskuksen geriatrisen kuntoutuksen osastolle kolmivuorotyöhön 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Tehtävän aloitusyksikkö on geriatrinen kuntoutus, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Osastolle ohjautuu muistipotilaita hoidon arviointiin ja geriatrisia kuntoutuspotilaita joilla akuutin sairauden myötä toimintakyky on laskenut. Osastolla hoidetaan ja kuntoututetaan myös vanhuspsykiatrisia potilaita, joilla on vaikeita masennus- ja ahdistusoireita, sekä käytöksen haasteita.

Osaston toiminta on Lean-johdettua. Työtä tehdään monialaisesa tiimissä.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto. Kelpoisuutena tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti. Työssäsi tarvitset voimassaolevat Eksoten lääkeluvat. Tehtävässä edellytetään sitoutumista tiimityöhön ja jatkuvaan parantamiseen.

Arvostamme perehtyneisyyttä geriatriseen osaamiseen. Olet erityisesti kiinnostunut ja halukas sitoutumaan muistipotilaan ja psykogeriatrisen potilaan hoitoon ja kuntoutukseen. Haluat kehittää työtäsi monialaisessa tiimissä. Lisäksi arvostamme aiempaa psykiatrista kokemusta.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Liisa Ikävalko, vs toimintayksikön esimies, liisa.ikavalko@eksote.fi puh: 040 651 1517
Anne Turppo, palvelupäällikkö Kuntoutuskeskus, anne.turppo@eksote.fi puh: 044 791 5639

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kuntoutuskeskus, Geriatrinen kuntoutus
Osoite: Armilankatu 44, 53100 Lappeenranta

129 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 129 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka