test
Sairaanhoitaja, Haagan terveysasema - Sosiaali- ja terveystoimiala

Kiinnostaako sinua päivystystyö, moniammatillisen tiimin tuki, sekä kattavat henkilöstöedut?

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.3.22-31.12.22. Työsuhteen alussa sijoittuisit Haagan terveysaseman kiireellisen hoidon tiimiin.

Haagan terveysasema on läntisen Helsingin suurin terveysasema, jossa työskentelee 14 lääkäriä, 14 terveydenhoitajaa, kuusi sairaanhoitajaa ja neljä perushoitajaa. Haagan terveysasemalla työtä tehdään terveys- ja hyvinvointikeskuksen toimintaperiaatteiden mukaisesti moniammatillisissa tiimeissä. Haagan terveysasemalla toimii neljä tiimiä: kaksi terveyden edistämisen tiimiä, yksi kiireellisen hoidon tiimi ja toimistotiimi.

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajaa, jonka sijoitus on työsuhteen alussa kiireellisen hoidon tiimissä. Kiireellisen hoidon tiimi vastaa päivystyksestä, haavahoidosta, puolikiireellisestä hoidosta sekä asiakkaaksi tulon prosesseista eli hoidon tarpeen arviosta terveysasemalla ja puhelimessa.

Haagan terveysasemalla tehdään hoitotyötä vahvasti moniammatillisessa tiimissä. Meillä hoitajat, lääkärit ja esihenkilöt tukevat toisiaan, ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää työtään. Tämä kaikki näkyy siinä, että meillä viihdytään!

Etsimme joukkoomme tiimityöstä nauttivaa sairaanhoitajaa, jolla on hyvä paineensietokyky sekä osaamista hallita jatkuvasti kehittyvä ja muuttuva hoitotyö. Työsuhde sopii myös loppuvaiheen opiskelijalle, joka haluaa suorittaa viimeisen harjoittelun palkallisena ja jatkaa harjoittelun jälkeen suoraan työsuhteessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Tulevalta kollegalta edellytämme
- osaamista hallita jatkuvasti kehittyviä hoitotyön prosesseja
- osaamista huolehtia omasta jaksamisesta
- hyvää vuorovaikutusosaamista asiakastyössä
- hyviä tiimityöskentelytaitoja
- hyvää paineensietokykyä


Eduksi katsotamme
- Apotti-potilastietojärjestelmän käytön hallinta
- Työkokemus terveysasemalta
- Kokemusta akuuttihoitotyöstä

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Minna Rantanen p. 0931049270 minna.rantanen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lähipalvelut, Haagan THK ja PK

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Huovitie 5, 00400 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat