Sairaanhoitaja, Haapaveden kotihoito - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolle, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen hoito- ja hoivapalveluiden tulosalueelle, Haapaveden kotihoitoon haetaan sairaanhoitajaa ajalle 3.5.2021 - 31.8.2021 .

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Pätevyys tarkistetaan Julkiterhikistä.

Arvostamme ammattitaitoa, hyviä yhteistyö- ja - vuorovaikutustaitoja sekä - ennakkoluulottomuutta. Hoitotyön yhtenä kulmakivenä on kuntouttava hoitotyö ja voimavaralähtöinen ajattelu. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Työssä vaaditaan itsenäistä otetta, kykyä organisoida omaa työtä, kykyä toimia tiimissä ja pystyä tekemään päätöksiä oman asiantuntijuuden piirissä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Lääkehoidon tentit ja näyttö on suoritettava hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajan.

Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Minna Kanula
044 7591 510
minna.kanula@haapavesi.fi
Liisa Pirttijärvi
044 7591 397
liisa.pirttijarvi@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Kotihoito Haapavesi
Osoite: Kirkkotie 17, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Sinulle suositellut työpaikat