Sairaanhoitaja Haminan terveysasema - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Sairaanhoitaja Haminan terveysasemalla

Oletko sinä etsimämme henkilö? Tule töihin Haminan terveysasemalle ammattitaitoiseen työyksikköön. Kehitämme toimintaa yhä sujuvammaksi ja olisit tärkeänä tekijänä mukana kehitystyössä.
Eduksesi katsomme laaja-alaisen osaamisen sekä monipuolisen työkokemuksen.
Toivomme sinulta hyvää organisointi- ja priorisointikykyä sekä itsenäistä päätöksentekoa. Myös hyvät vuorovaikutus-ja tiimityötaidot ovat eduksesi. Eduksesi katsotaan myös itsenäinen työskentely ja kokemus sairaanhoitajan työstä avoterveydenhuollossa. Työskentely vaatii myös vahvaa osaamista hoidontarpeenarvioinnista.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Kymsotelaiset huolehtivat rokotesuojastaan.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Iina Hirvilahti
iina.hirvilahti@kymsote.fi
puh: 040 773 2694

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 49400 Hamina

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Sinulle suositellut työpaikat