Sairaanhoitaja  Harjukotiin Kouvolaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Harjukoti on 50 paikkainen ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen yksikkö. Harjukodilla on vuoden 2014 peruskorjauksessa tehty avarat, kodinomaiset tilat joissa asukkaiden sekä hoitajien on turvallista liikkua sekä touhuta arjen askareita.

Harjukodin työyhteisö on pidetty sijaisten sekä opiskelijoiden keskuudessa. Lämminhenkinen ja avoin työyhteisö tekee arvokasta työtä asukkaiden hyvinvoinnin eteen ja meillä pyritään panostamaan myös henkilökunnan työhyvinvointiin. Toteutamme Harjukodilla työyhteisöllistä työvuorosuunnittelua.

Harjukodilla sairaanhoitaja toteuttaa yhdessä tiiminsä kanssa asukkaiden toiveen mukaista kokonaisvaltaista arkea huomioiden myös omaiset sekä asukkaiden läheiset ystävät. Henkilökunta saa vahvan tuen työssään tiimin jäseniltä sekä lähijohtajalta.

Jos olet avoin, lämminhenkinen, vastuullinen sekä yhteistyökykyinen sairaanhoitaja, vastavalmistunut tai vanha konkari, ja olet kiinnostunut työskentelemään Harjukodilla asukkaidemme hyvän arjen toteuttajana, laita hakemusta tulemaan tai kysy lisää Ansela Villikalta.

Kelpoisuusvaatimus sairaanhoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen tutkinto (sairaanhoitaja), rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voit suorittaa myös heti palvelussuhteen alussa. Tehtävä on määräaikainen vuoden loppuun asti.

Kymsotelainen työskentelee tartuntatautilain (48 §) mukaisesti rokotettuna.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. Palveluesimies Ansela Villikka
Sähköpostiosoite: ansela.villikka@kymsote.fi
puh: 040-7545696 (arkisin 7.30-15.30)

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Sinulle suositellut työpaikat