Sairaanhoitaja / Hatanpään terveysasema - Tampereen kaupunki

Terveysasemalla ammattilaiset palvelevat asiakkaita terveyden ja hyvinvoinnin kysymyksissä. Terveysasemalta saa moniammatillista hoitoa, ohjausta ja neuvontaa. Tarvittaessa asiakas ohjataan jatkotutkimuksiin ja -hoitoihin. Terveysasemilla toiminta perustuu moniammatilliseen tiimityöskentelyyn.

Terveysasemalla sairaanhoitajan tehtävään kuuluu hoidon tarpeen arviointi puhelimessa ja palvelupisteessä, itsenäinen vastaanotto ja tiimityöskentely toimintamallissa. Hänen vastuullaan on asiakkaiden hoidon suunnittelu ja toteutus, ohjaus ja neuvonta, ryhmätoiminta sekä uusien toimintatapojen käyttöönotto. Lisäksi sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu päivystävänä sairaanhoitajana ja ajoittain kiirevastaanotolla työskenteleminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tutkinto ja tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotesuoja. Valitulta edellytetään lääkehoidon osaamisen Love-kokonaisuuden (LOP, KIPU, PKV, Rokotus, IV ja ABO) voimassaoloa.

Eduksi luetaan kokemus vastaanottotyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175.

Hakuaika päättyy 25.1.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175

Vastaanottotoiminnan hoitohenkilöstö, Hatanpään terveysasema
Osoite: Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka