Sairaanhoitaja, Haukiputaan hyvinvointikeskus - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa, Haukiputaan hyvinvointikeskuksessa on haettavana SAIRAANHOITAJAN vakinainen tehtävä. Tehtävä sijoittuu hyvinvointikeskuksen vastaanottotyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi edellytämme kokemusta terveysaseman vastaanottotyöstä, organisointikykyä ja asiakaslähtöisen työotteen hallintaa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ryhmäohjausmyönteisyyttä, kykyä toimia nopeastikin muuttuvissa tilanteissa sekä myönteisyyttä uuden teknologian hyödyntämiseen vastaanottotyössä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6455/2020. Hakemukset on toimitettava 9.6.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/sosiaali-ja-terveyspalvelut/haukiputaan-hyvinvointikeskus

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Marja Laasonen, p. 040 766 9641 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Haukiputaan hyvinvointikeskus
Osoite: Simppulantie 15, 90830 Haukipudas

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.