Skip to main content
test
Sairaanhoitaja hematologian ja syöpätautien osasto - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme tiimiimme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Kotkaan Kymenlaakson keskussairaalan medisiinisille vuodeosastolle 7B.

Osastomme on 23 paikkainen erikoissairaanhoidon yksikkö. Potilaat tulevat meille usein suunnitellusti sytostaatti- tai sädehoitoihin, poliklinikalta hoitojen aloituksiin tai suoraan ensiavusta.

Sairaanhoitajana työskentelet perehdytyksen jälkeen itsenäisesti ja vastuullisesti osana moniammatillista tiimiä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy kiinnostuneisuutta syöpä- ja hematologisen potilaan hoitotyöhön, kehitysmyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin sekä paineensietokykyä. Syöpätautien tuntemus ja erikoissairaanhoidon kokemus on hakijalle eduksi.

Työnantajana tarjoamme:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kymsotella sinun on mahdollista kasvaa alasi huippuosaajaksi!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen sairaanhoitajan -tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voi suorittaa heti palvelussuhteen alussa.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suvi Lemström, palveluesimies
Puh. 044 2691466
suvi.lemstrom@kymsoste.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48120 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat