test

Sairaanhoitaja, Heräämö, KYS

Hakuaika päättyy  31.5.2023 15:00

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen tai terveydenhuoltoalan opiskelija! Etsitkö mielenkiintoista työtä erikoissairaanhoidon tehtävien parissa?

Etsimme sijaisuuksiin sairaanhoitajia ja/tai sairaanhoidon opiskelijoita Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan Heräämö- ja vastaanotto-kotiutusyksikköön, Hoitotyön palvelut 7-osaamisalueelle.

KYSissä tehdään kaikkien erikoisalojen leikkauksia. Heräämö on 50-paikkainen valvontayksikkö, johon on keskitetty koko postoperatiivinen heräämöhoito. Yksikössä hoidetaan potilaita lapsista iäkkäisiin, jotka tarvitsevat valvontahoitoa leikkauksen tai radiologisten toimenpiteiden jälkeen. Heräämössä hoidetaan myös HERKO-potilaita, jotka jäävät toimenpiteen jälkeisen yön yli heräämöön ja kotiutuvat leikkauksen jälkeisenä aamuna. Heräämöhoitajan työ sisältää potilaan kokonaisvaltaista elintoimintojen tarkkailua, neste- ja lääkehoitoa sekä kivunhoitoa leikkauksen/toimenpiteen jälkeen.

Vastaanotto-kotiutusyksikön kautta tulee yli 90 % kaikkien erikoisalojen elektiivisistä, leikkaushoitoa tarvitsevista potilaista toimenpidepäivän aamuna. Potilaat valmistellaan toimenpidettä varten sekä mahdollisesti esilääkitään. Päiväkirurgiset ja HERKO-potilaat kotiutetaan yksikön kautta.

Hoitajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää. Arvostamme yhteistyö- ja työyhteisötaitoja sekä halua kehittää omaa osaamista ja hoitotyötä. Työ on 3-vuorotyötä. Katso millaista on työskennellä heräämössä: https://vimeo.com/667168515/37b6ddf6f1

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2708,83 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Opiskelija: kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on yli 170 opintopistettä (ammattiin johtavista opinnoista) ja näiden tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua.

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä sovelletaan koeaikaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytetään koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa Hoitotyön palveluesihenkilö Eija Kyyrönen, p. 044 717 2920, eija.kyyronen(at)pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savo - kansainvälinen ja dynaaminen alue. Pohjois-Savon asukasluku on yli 248 000 ja se on asukasluvultaan Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Keskuskaupunki Kuopio on noin 120 000 asukkaan kansainvälinen yliopistokaupunki Kallaveden rannalla. Tutustu työnantajaan