Tyks Akuutti kutsuu sinut riveihinsä kesäksi!

Tarjoamme nyt vauhdikasta ja haastavaa työtä sinulle sairaanhoitaja (ensihoitaja, hoitotaso) Varsinais-Suomen alueella eri ensihoitoyksiköissä (Loimaa, Salo, Nauvo-Kemiönsaari, Turku, Uusikaupunki ja Taivassalo). Monipuolista työtä on tarjolla 24 ja 12,25 tunnin työvuoroissa.

Tehtävän hoidossa eduksi luetaan aiempi kokemus ensihoitajan tehtävistä ja päivystyksessä työskentely. Mikäli sinulta löytyy voimassa oleva VSSHP:n teoriatestaus ja hallussasi on ruotsin kielen taito, katsomme myös ne vahvuudeksesi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja ensihoitopalvelua koskevan asetuksen mukainen hoitotason kelpoisuus (asetus 340/2011). Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa BC1-luokan ajokorttia.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Tuomainen, hallinnollinen osastonhoitaja, marja.tuomainen@tyks.fi, p. 050 363 9747.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Tyks Akuutti
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka