Sairaanhoitaja (Hoivakoti Sylvi, Laukaa), määräaikainen

Hakuaika päättyy  3.6.2024 15:45

Oletko vanhustyöstä kiinnostunut hoitotyön ammattilainen?

Keski-Suomen hyvinvointialueelle, Laukaassa sijaitsevaan Hoivakoti Sylviin haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen

SAIRAANHOITAJAA

ajalle 22.8.2024 - 31.8.2025.

Hoivakoti Sylvi on 29 ikäihmisen kodinomainen asumispalveluyksikkö, joka sijaitsee n. 1,5 km:n etäisyydellä Laukaan keskustasta. Noin puolet asukkaista ovat pitkäaikaisessa hoidossa ja osa asukaspaikoista ovat ns. intervallipaikkoja.

Mikäli olet positiivisen palveluasenteen omaava, vastuuntuntoinen joukkuepelaaja, jolle vanhusten hyvän arjen toteutuminen on sydämen asia, voisit olla etsimämme henkilö. Haemme nuorekkaaseen työyhteisöömme asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista gerontologisen hoitotyön osaajaa, joilla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Meille ja erityisesti asiakkaille on tärkeää, että koet ikäihmisten parissa työskentelyn omaksesi ja sinulla on tahtoa ja osaamista asiakkaiden toimintakykyä tukevaan toimintaan.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja suoritettuja lääkehoitolupia. Lääkehoitoluvat ja hygieniapassi ovat mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Maarit Engelberg, palveluvastaava

p. 040 647 2607

maarit.engelberg@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan