Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin Hollola 1 kotihoitoon.

Meidän toimipisteemme Hollolassa on osoitteessa Tarmontie 6 - vain seitsemän kilometriä Lahden keskustasta! Hollolan kotihoito 1:sen asiakkaista suurin osa asuu Hollolan kuntakeskuksessa ja kuntakeskuksen ympäristössä. Aluettamme on myös osa Hollolan eteläistä maaseutua, kuten Herrala.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Tarjoamme sinulle räätälöidyn perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja.

Ajokortti on välttämätön työn luonteen vuoksi. Työ on kaksivuorotyötä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi
Palveluesimies Tuija Ketomaa
puh. 044 780 1381
tuija.ketomaa@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Hollola 1

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6800 terveys- ja sosiaalipalveluiden ammattilaista. Tavoitteemme on olla Suomen paras sote-työnantaja ja teemme määrätietoisesti työtä sen eteen.


Osoite: Hollola, 15860 Hollola

Sinulle suositellut työpaikat