test
Sairaanhoitaja, Hollolan kotihoito alue 1 - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Sairaanhoitaja - tule töihin meille Päijät-Soten kotihoitoon!

Haemme SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen tehtävään mahdollisimman pian kotiin vietäviin palveluihin Hollola 1 kotihoitoon. Sijaisuus kestää 27.10.2022 asti.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Lisäksi tarjoamme reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön.

Ajokortti on välttämätön työn luonteen vuoksi. Työ on kaksivuorotyötä.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työnkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Tehtävää voi hakea myös opintojen loppuvaiheessa oleva sairaanhoidonopiskelija.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Tuija Ketomaa
puh. 044 780 1381
tuija.ketomaa@phhyky.fi
Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi
ajalla 22-24.11.2021 ja 30.11-2.12.2021

Lisätietoja

Kotiin vietävät palvelut, Hollolan kotihoito 1

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Hollola, 15860 Hollola

Sinulle suositellut työpaikat