Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA, Hyvinkään mielenterveys- ja päihdepalvelut - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluihin Keusoten Hyvinkää yksikköön!

Meillä avautuu Keusoteen sairaanhoitajan tehtävä. Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Hyvinvointialueelle minne olemme valmistautuneet jo yli 3-vuotta.

Keusote on innovatiivinen LEAN-organisaatio, jossa koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme toiminnan aktiiviseen kehittämiseen. Henkilöstön ja palveluiden kehittämisessä teemme tiivistä yhteistyötä mm. HUSin, oppilaitosten, terveydenhuollon, aikuissosiaalityön, seurakunnan ja kolmannen sektorin kanssa.

Työ sisältää mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden ryhmä- ja yksilömuotoisen vastaanottotyön sekä korvaushoitokokonaisuuden ja matalan kynnyksen palvelutoimintojen tuottamisen. Uudet asiakkaamme tulevat palveluumme pääsääntöisesti mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiakasohjauksen kautta, jossa heille on tehty hoidon- ja palvelutarpeen arvio. Työ on itsenäistä ja vastuullista poliklinikkavastaanottotyötä arkisin. Työskentelyn tukena on mielenterveys- ja päihdepalvelujen moniammatillinen tiimi, johon kuuluu myös päihdelääkäri. Asiakkaan tarvitsemat psykiatrisen erikoissairaanhoidon palvelut saamme joustavasti HUS-psykiatriasta.

  • Tehtävässä toimiminen edellyttää kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta ja vastuunottokykyä sekä kykyä toimia yhteistyössä moniammatillisessa toimintaympäristössä.
  • Arvostamme päihdepsykiatrista osaamista sekä kokemusta hyväksymisomistautumisterapian ja dialektisen käyttäytymisterapian soveltamisesta kliinisessä työssä.
Kelpoisuusehtona edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukaista tutkintoa kuten sairaanhoitajan AMK sekä laillistamista Suomesta.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde 19.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2971,96 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat.
Lisätiedot antaa mielenterveys- ja päihdepalvelujen esihenkilöt Sirpa Litmanen, puh. 050 497 0577, sirpa.litmanen@keusote.fi ja Marko Poikolainen, puh. 050 497 0663, marko.poikolainen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 8.12.2022 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat