Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA, Hyvinkään nuorisoasema - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme tulee olemaan yli 4000 ammattilaista - tule mukaan jo nyt osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.

Hei sinä nuorten kanssa tehtävästä työstä innostunut sairaanhoitaja, kiinnostaako sinua työ nuorten mielenterveyteen ja päihteidenkäyttöön liittyvien asioiden parissa?

Tule osaksi nuorisoasemamme tiimiä!

Nuorisoasema palvelee matalalla kynnyksellä 13-17 -vuotiaita hyvinkääläisiä nuoria ja heidän perheitään mielenterveyteen, päihteiden käyttöön, pelaamiseen, nuoren kehitykseen ja kasvatukseen sekä perheen sisäisiin vuorovaikutusongelmiin liittyvissä pulmissa. Työn tavoitteena on tukea nuorten mielen hyvinvointia nuoren yksilöllisessä elämäntilanteessa.

Hyvinkään nuorisoasema on aktiivinen, ammattitaitoinen ja suurella sydämellä nuorten ja heidän perheidensä kanssa työtä tekevä moniammatillinen tiimi, jossa työskentelee 3 sairaanhoitajaa, 2 sosiaaliohjaajaa, osa-aikainen lääkäri ja psykiatri sekä nuorisoasemapalvelujen esihenkilö. Työsi tukena sinulla on tiimin ja esihenkilön lisäksi säännöllinen työnohjaus. Kouluttaudumme säännöllisesti ja esimerkiksi keväällä 2022 kouluttauduimme lyhytterapeuttisten työmenetelmien käyttöön.

Nuorisoasemalla tehtävä työ on itsenäistä ja monipuolista nuoren tilanteesta lähtevää koko perhesysteemin huomioivaa työtä. Työmuotoina ovat mm. nuorten tukikeskustelut, päihde- ja mielialan arviot, lääkehoidon seuranta, ryhmämuotoinen tuki sekä vanhemmuuden tukeminen ja konsultaatiot verkostoille. Vaikutusmahdollisuuksia omaan työhön ja työn suunnitteluun on paljon. Työaika 38h15min.

Työtehtävien hoitamiseksi terapiaosaaminen sekä työkokemus nuorten ja heidän perheidensä parissa tehtävästä työstä kohdentuen mielenterveyteen tai päihdetyöhön ovat eduksesi. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikainen työsuhde ajalle 15.8.2022 - 14.8.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2899,19 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa Keusoten rekrytointi sivu tästä.
Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisoasemapalvelujen esihenkilö Aila Helminen, puh. 050 497 0232, aila.helminen@keusote.fi, (loma 27.6.-10.7.2022).

Hakuaika päättyy 10.7.2022.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat