Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (ID 8183) - Eteva kuntayhtymä

Etevan kehitysvammapsykiatrisissa erityispalvelussa olet osa moniammatillista työyhteisöä ja teet tiimityötä, jolla tuetaan kehitysvammaisten asiakkaiden arkea ja työskennellään haastavissa asiakastilanteissa heidän tulevaisuutensa palveluiden mahdollistamiseksi. Toimintayksiköt sijaitsevat Keravalla, Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Asiakastyö on mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista!

Tule mukaan moniammatilliseen erityistason kehitysvamma-alan työhön

Haemme sairaanhoitajaa Hämeenlinnan kehitysvammapsykiatrian yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2023 asti.

Sairaanhoitajan työkuva on tuoda psykiatrista ja somaattista hoitotyön osaamista erityishuollon asiakkaiden hoito- ja ohjaustyöhön. Sairaanhoitaja työskentelee osana moniammatillista tiivistä työryhmää. Asiakastyön on arvioivaa, havainnoivaa ja kuntouttavaa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävässä tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, rakentavaa työotetta ja rohkeutta työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen työskentelystä erityisryhmien tai psykiatristen asiakkaiden kanssa.

Meillä sinua odottaa ammatillinen ja yhteistyökykyinen työyhteisö. Tarjoamme hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillisuus. Tehtäväkohtainen palkka on 2 716,36 e/kk, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Riikka Ahtila p. 040 304 8104 tai etunimi.sukunimi@eteva.fi

Hakuaika on 5.4 - 18.5.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.


AVAINSANAT: sairaanhoitaja

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Riikka Ahtila p. 040 304 8104 tai etunimi.sukunimi@eteva.fi

Lisätietoja

Hyvää arkea luomassa on Etevan työnantajalupauksen ydin. Siinä tiivistyvät asiat,joita etevalaiset pitävät erityisen tärkeinä. Meillä hyvää arkea luodaan monipuolisella osaamisella, tarttumalla rohkeasti toimeen ja olemalla aidosti asiakkaan kanssa.

Eteva kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat