Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (Ihotautien poliklinikka) - Kanta-Hämeen keskussairaala

Hei sairaanhoitaja, oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisessa ja innostuneessa tiimissä iho- ja allergiapoliklinikalla? Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa Kanta-Hämeen keskussairaalaan Hämeenlinnaan iho- ja allergiapoliklinikalle. Poliklinikan toinen toimipiste sijaitsee Riihimäellä, joten toiminnan tarpeen mukaan työpisteesi voi satunnaisesti olla myös Riihimäellä. Voit aloittaa työssäsi sopimuksen mukaan. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin klo 7-18 välillä.

Iho- ja allergiapoliklinikka toimii ajanvarauspoliklinikkana, johon potilaat tulevat lähetteellä oman sairaanhoitopirin sisältä, terveyskeskuksista, työterveyshuollosta tai yksityissektorilta. Iho- ja allergiapoliklinikalla hoidamme erilaisia ihottumia, ihomuutoksia ja kroonisia haavoja. Lisäksi poliklinikalla toimii allergiapoliklinikka. Käytetyimpiä hoitomuotoja ovat erilaiset valohoidot, haavahoidot, pienet ihotoimenpiteet, lääkehoidot, ihon hoitoon liittyvä ohjaus sekä allergiatestit. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluvat sairaanhoitajien lisäksi lääkärit ja sihteerit. Yhteistyötä tehdään myös plastiikkakirurgian- ja haavapoliklinikan kanssa.

Meidän kanssamme pääset myös suunnittelemaan ja ideoimaan maailman inhimillisintä Assi-sairaalaa ja uutta iho-ja allergiapoliklinikkaa. Assi-sairaalan arvioitu valmistumisaika on vuonna 2026. Toimintaamme ja päätöksentekoamme ohjaavat sairaanhoitopiirimme arvot: Näytämme esimerkkiä ylpeydellä, Uskallamme koko sydämellä, Toimimme sinua kuunnellen ja Onnistumme aina yhdessä. Toivomme, että tunnet innostusta asiakaspalveluun, olet joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Arvostamme aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa, eikä huumorintajukaan ole pahitteeksi. Katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy jo kokemusta poliklinikkatyöskentelystä sekä ihotautien hoitotyöstä.

Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Uskomme, että viihdyt meillä ja käytössämme onkin rekrytointipalkkio 1000 €, mikäli työllistyt vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajan työtehtäviin.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaan työntekijällä tulee olla joko rokotusten tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja Covid-19-tautia vastaan.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Auli Elo, puh.040 186 7094 tai sähköpostilla auli.elo@khshp.fi
Apulaisosastonhoitaja Satu Oravala, puh. 040 6174520 tai sähköpostilla satu.oravala@khshp.fi

Lisätietoja

Ihotautien poliklinikka

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. 1.1.2023 henkilökuntamme siirtyy uuden hyvinvointialueen organisaatioon ja hyvinvointialueen henkilöstöetuudet päätetään kuluvan vuoden aikana. Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy noin 6 700 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä organisaatioista.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Sinulle suositellut työpaikat