test

Sairaanhoitaja (Ikääntyneiden asumispalvelut, Mäntykoti, Kannonkoski) määräaikaisuus

Hakuaika päättyy  10.5.2024 15:45

Kaipaatko elämääsi vaihtelevia työpäiviä, huippu työporukkaa sekä merkittäviä asukaskohtaamisia? Toivotamme sinut tervetulleeksi rakentamaan näköistäsi työarkea kodinomaiseen Mäntykodin yksikköömme.

Etsimme lisävahvistuksia tiimiin ja meillä olisikin auki määräaikainen sijaisuus 30.11.2024 asti

SAIRAANHOITAJALLE

Huomioimme hakuprosessissa hakijat, jotka ovat valmiita sitoutumaan vain osaksi aikaa sijaisuutta, tekemään sijaisuutta osa-aikaisena tai ovat loppuvaiheen opiskelijoita.

Työ on vuorotyöluonteista jaksotyötä, painottuen kuitenkin arkiaamuihin. Meillä pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi.

Toiminnan tarkoituksena on tukea asukkaiden osallisuutta ja omatoimisuutta sekä tarjota kodinomainen ja turvallinen ympäristö, jossa asukkaat pystyvät säilyttämään yksityisyytensä, itsemääräämisoikeutensa sekä omannäköisen ja arvokkaan elämän mahdollisimman pitkään. Työssä toteutamme kuntouttavaa työotetta. Palvelukeskuksessa toimii neljä tiimiä, jotka ovat Oksala, Honkala ja Havula sekä tukiasunnot Käpylä ja Juurela.

Kollegana sinulla toimii toinen sairaanhoitaja. Apua saa aina tarvittaessa tiimeistä, vastaavalta hoitajalta ja palveluvastaavalta. Tiimit ovat itseohjautuvia ja huumoria viljeleviä. Tiimipalavereja järjestetään säännöllisesti ja henkilökunnan koulutuksiin osallistumista tuetaan. Hyvinvointialueen työntekijänä sinulla on käytössäsi alueen henkilöstöedut.

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme tiimityötaitoista, joustavaa ja kehitysmyönteistä sairaanhoitajaa, joka ei pelkää haasteita ja haluaa kehittää toimintaa kanssamme. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja vastuullista työotetta. Sairaanhoitajan työhösi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä koko tiimin kanssa sekä lääkäriyhteistyö. Sairaanhoitajana toimit asukkaiden hoitotyön asiantuntijana ja vahvistat tiimiä omalla osaamisellasi. Vastuualueena on asukkaiden lääkehoidosta huolehtiminen.


Tiimimme vahvuudet henkilöstömme mielestä:
- Hyvä perehdyttäminen
- Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa
- Tiimityöskentely, toisten auttaminen

Tässä tehtävässä on mahdollisuus rekrytointilisään. Kysy lisätietoja.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Huomiomme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla ja sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Ida Kautto

palveluvastaava

p. 044 459 8709

ida.kautto@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan