Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Lieksa (ID4749) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana kaksi (2) SAIRAANHOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Haemme joukkoomme juuri Sinua, joka tunnet vetoa työskennellä ikäihmisten kanssa. Olet aktiivinen ja joustava ammattilainen, jonka työtehtäviin kuuluvat päivittäinen hoitotyö sekä lääke- ja sairaanhoidolliset vastuutehtävät. Toimit kuntouttavalla työotteella. Sinulla on valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, avointa asennetta ja halukkuutta kehittää työtä ja työyhteisöä asumispalveluissa. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työyhteisötaitoja. Työ on kaksivuorotyötä, mahdollisuus myös päivätyöhön arkisin.

Tule tekemään merkityksellistä vanhustyötä Lieksaan Partalanmäen hoivakodille! Se on 56 asukkaan hoivakoti, jossa teemme arvokasta ja laadukasta hoito- ja hoivatyötä sekä yhteistyötä omaisten ja eri yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2645,00 €/kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Työtehtävät täytetään sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja vs. palveluesimies Raili Jalovaara p. 013 330 6573, raili.jalovaara@siunsote.fi

Tehtäviä haetaan sähköisesti.

Joensuussa 27.4.2022.


Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4749
  • 22.6.2021 - 31.12.2023 23:59
  • KuntaLieksaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat