test
Sairaanhoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Liperi (ID5658) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 26.1.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAN vakituinen tehtävä

Sarastuksen hoivakotiin Liperissä.

“Tuuthan sie turvaamaan arkea kanssamme.”

Oletko sinä uusi työkaverimme? Etsimme nyt sairaanhoitajaa joukkoomme. Sairaanhoitajan tehtävässä työ on asukkaan perushoitoa sekä lääkehoitoa.

Mikäli:

  • sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot,
  • kiinnostusta oman työn kehittämiseen sekä
  • vastuuntuntoisuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja,
niin voit olla etsimämme henkilö.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävän peruspalkka on 2645,00€/kk.

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville maksamme tehtäväkohtaiseen palkkaan rekrytointilisää 20 % (määräaikaisesti, työsuhteen alkaessa 1.12.2021 jälkeen):

  • Terveyskeskussairaalaan ja ikäihmisten asumispalveluihin 6 kuukauden ajan
  • 24/7 palveluihin 3 kuukauden ajan
Tuemme oman henkilöstömme jaksamista ja pyrimme vähentämään erikoissairaanhoidon kuormitusta vahvistamalla henkilöstöresurssejamme organisaatiomme ulkopuolelta tulevalla työvoimalla. Tavoitteena on purkaa 24/7 palveluiden alueelle ja erikoissairaanhoitoon pakkautuneen ikääntyneiden asumispalveluja vaativien asiakkaidemme hoitoketjua.

Tehtävä täytetään 7.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan sen jälkeen.

Ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Kysy lisätietoja palveluesimies Marja-Leena Nuutinen, marja-leena.nuutinen@siunsote.fi, 013 330 6079.

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 12.1.2022.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5658
  • 12.1.2022 - 26.1.2022 23:59
  • LiperiPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat