Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Polvijärvi (id6537) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme sairaanhoitajia Polvijärvelle.

Onko ikäihmisten asumispalvelut sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan sen antamiin mahdollisuuksiin.

Kehräkoti

Kehräkoti: Hoivakoti Kehräkoti on Polvijärvellä sijaitseva Siun soten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneille, joilla on toimintakyvyn aleneminen, niin että he tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa, huolenpitoa ja valvontaa.

Yksikössä on kaksi tiimiä: Toivola-tiimi, jossa on 22 tehostetun asumisen asukaspaikkaa ja Illansini-tiimi, jossa on 19 tehostetun asumisen paikkaa, 1 vuorohoitopaikka ja 1 kriisipaikka, sekä terveyskeskussairaalan periaatteella toimiva 6 paikkainen hoitosolu. Hoitajat ovat Kehräkodilla paikalla ympäri vuorokauden tehden kolmevuorotyötä; aamu, ilta ja yövuoroa. työt tehdään pääasiassa parityönä. Keskeistä toiminnassamme on kuntouttava työote, jossa asukkaita kannustetaan omatoimisuuteen ja osallistumiseen toimintakykynsä mukaan arjen elämässä ja askareissa.

Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Tiesithän, että

 • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
 • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2697,90€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja saat rekry@siunsote.fi tai p. 013 330 4216.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Ilmoitathan hakemusta täyttäessäsi mistä yksiköstä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Joensuussa 16.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6537
 • 16.8.2022 - 31.12.2023 23:59
 • KuntaPolvijärviPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat