Sairaanhoitaja, Imatran kotihoito - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

HAETAAN SAIRAANHOITAJAA VAKINAISEEN TEHTÄVÄÄN IMATRAN KOTIHOITOON 2.11.2020 ALKAEN.

Kotihoidon sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoidon arvioinnista ja toteutuksesta sekä toimit tiimin sairaanhoidon asiantuntijana. Työparinasi työskentelee tiiminvetäjä. Sairaanhoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Tule työyhteisöön jos sinua kuunnellaan ja mielipiteillä on merkitystä. Tule siis Imatralle!

Kotihoidossa sairaanhoitajalta edellytetään ajokorttia ja lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.

Tehtävän aloitusyksikkö on Imatran kotihoito, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Työ on päivätyötä, yleistyöaikamuodossa. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:
http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Toimintayksikön esimies Veli-Matti Mäki, veli-matti.maki@eksote.fi, puh. 040 834 2682

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva, Kotihoito Imatra
Osoite: F.O. Virtasenkatu 6, 55100 Imatra

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka