test
Sairaanhoitaja / Impivaara - Tampereen kaupunki

Impivaaran ympärivuorokautisessa tehostetussa palveluasumisessa toimii neljä ryhmäkotia, joissa kussakin on 9-15 asiakasta. Impivaara-talo sijaitsee Näsijärven rannalla. Meillä on Tampereen parhaat maisemat ja ulkoilumaastot. Uimassa voit käydä vaikka kesken työpäivän. Impivaaran jokaisessa ryhmäkodissa asukkailla on mahdollisuus osallistua virkistystoimintaan sekä elää ja osallistua kotinsa arkeen. Tehostetussa palveluasumisessa huolehditaan ympäri vuorokauden asukkaan perustarpeista.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Impivaaran tehostetun palveluasumisen ryhmäkotiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kodinomaisessa ympäristössä tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa sairaanhoitaja toimii moniammatillisessa tiimissä hoitotyön asiantuntijana. Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu asukkaan voinnin seuranta, lääkehoito, palvelut ja hoitotoimet kussakin työvuorossa asukkaan tarpeen mukaan. Työ on luonteeltaan kokonaisvaltaista ikäihmisten hoitotyötä sisältäen asiakkaiden aktiivisen arjen ja sosiaalisten suhteiden ylläpitämisen. Hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella siten, että asiakkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti. Työsi tueksi saat meiltä kehitysmyönteisen ja toisiamme kannustavan tiimin. Työ on pääasiassa aamu- ja iltavuoroja. Käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu ja siten voit vaikuttaa työvuoroihisi. Toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista tautisuojaa.

Tehtävään valitulta edellytetään LOVe-lääkehoitolupaa: LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, PKV-lääkelupa ja rokotuslupa.

Eduksi katsomme työkokemuksen muistisairaiden kanssa työskentelystä.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Anne Kortteinen puh. 040 639 7928. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaikaa jatkettu. Hakuaika päättyy 30.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Anne Kortteinen puh. 040 639 7928. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Ikäihmisten palveluryhmä

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat