Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, infektio-osasto - Tampereen yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitajan vakituinen toimi infektio-osastolla

Tays Hatanpää on osa Tampereen yliopistollista sairaalaa. Osastolle tulosyynä on erilaiset infektiosairaudet kuten covid, keuhkokuume, virtsatieinfektio, haavainfektio ja verenmyrkytys. Työssä korostuu hygienia ja eristyspotilaan hoidon osaaminen. Potilaat tulevat osastolle sairaalasiirtoina ja päivystyksenä.
Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävässäsi työskentelet sairaanhoitajana kolmivuorotyössä infektio-osastolla. Toimit omahoitajana ja tarvittaessa työvuoron vastaavana hoitajana, sekä osallistut aktiivisesti hoitotyön kehittämiseen.

Katsomme eduksesi kokemuksen akuutisti sairaiden potilaiden hoidosta sekä hoitotyötä tukevan lisäkoulutuksen. Arvostamme myönteistä asennetta ja joustavuutta, sekä kiinnostusta palvelujen kehittämiseen. Lisäksi arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista asennetta kehittää omaa ammattitaitoa, oppia uutta ja halua muuttua työtehtävien mukana.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö (kolmivuorotyö). Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta.
Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Kirsi Lahti, puh. 044 485 8368 ja vs. ylihoitaja Pirjo Karppanen, puh. 044 472 2968.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 30.6.2022.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Kirsi Lahti, puh. 044 4858 8368, vs. ylihoitaja Pirjo Karppanen, puh. 044 472 2968

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Tays Hatanpää on osa Tampereen yliopistollista sairaalaa. Osastolle tulosyynä on erilaiset infektiosairaudet kuten covid, keuhkokuume, virtsatieinfektio, haavainfektio ja verenmyrkytys. Työssä korostuu hygienia ja eristyspotilaan hoidon osaaminen. Potilaat tulevat osastolle sairaalasiirtoina ja päivystyksenä. Sairaala toimii opetussairaalana.


Osoite: Tays Hatanpää, Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat