Sairaanhoitaja, itäinen kotihoito - Porvoon kaupunki

Sairaanhoitaja, itäinen kotihoito - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee kotihoitoon sairaanhoitajan / terveydenhoitajan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 - 31.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Ensisijainen sijoituspaikka on itäinen kotihoito. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaan-/terveydenhoitaja. Edellytämme kokemusta sairaanhoidosta, kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn ja halua olla mukana kehittämässä uutta toimintaa. Ajokortti on välttämätön.

Arvostamme vanhustyön kokemusta. Sairaanhoitajan työnkuva vaatii hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä innovatiivista ja motivoitunutta asennetta työhön. Molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilasta ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 6 kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka 2 577, 20 € /kk.

Lähetä hakemuksesi 23.7.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/kotihoito

Lisätietoja antavat kotihoidonohjaajat Ann-Catrin Tapanainen puh. 0400 690 983, ann-catrin.tapanainen@porvoo.fi

itäinen kotihoito
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan