test
Sairaanhoitaja J12 & palliatiivinen kotisairaala - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen palliatiivisen hoidon osastolle J12 ja palliatiiviseen kotisairaalaan Salpausselän kuntoutussairaala Jalmariin, Lahteen.

Palliatiivisen hoidon osasto J12 ja palliatiivinen kotisairaala muodostavat yhteisen yksikön. Yksikössä hoidamme parantumattomasti sairaita, erityistason hoitoa vaativia potilaita ja tuemme heidän läheisiään luopumisessa ja surussa. Yksikössämme pääset työskentelemään osastolla tai toteuttamaan itsenäisesti sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona tiimin tukemana.

Kaikki yhteiset tilat sijaitsevat Jalmarissa. Pääset esittämään toiveesi, haluatko työskennellä osastolla vai potilaiden kotona ja pääset vaihtamaan työskentelypaikkaa halutessasi. Toivomme sinulta kuitenkin valmiutta työskennellä sekä osastolla että potilaiden kotona. Tämän vuoksi ajokortti on välttämätön tässä työssä. Osastolla työskennellään kolmessa vuorossa ja potilaan kotona töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn hyvässä, moniammatillisessa työyhteisössä, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä ammatillisesti sekä mahdollisuuden vaihtelevaan työnkuvaan ja työympäristöön.

Arvostamme joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme myös taitoa ja halua avoimeen ja toisia tukevaan yhteistyöhön. Toivomme, että työn vastapainona muistat huolehtia myös vapaa-ajan tärkeydestä. Kokemus palliatiiviisesta hoitotyöstä katsotaan sinulle eduksi.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työnkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme tekijän heti sopivan löydyttyä.

Tule mukaan kehittämään kanssamme toimintaa!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Heidi Ilola
puh 044 440 6593
heidi.ilola@phhyky.fi

Lisätietoja

J12

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat