Skip to main content
test
Sairaanhoitaja ja kätilö, keikat ja lyhyet sijaisuudet - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sinä hoitotyön ammattilainen tai alan opiskelija, joka etsit alan työtä ja haluat kehittää osaamistasi erilaisten työmahdollisuuksien kautta. Nyt sinulla on mahdollisuus lisätä osaamistasi ja kokea suuren sairaalan yhteistyön henki. Työskentely erikoissairaanhoidossa tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua eri yksiköihimme ja kehittää ammattitaitoasi. Täytä hakemus huolellisesti ja lähetä se jo tänään.

Sijaistarpeemme vaihtelevat yhden vuoron keikkatyöstä eripituisiin sijaisuuksiin. Tärkeää on, että olet lisätiedoissa ilmoittanut millaista työtä etsit. Lähetetty hakemuksesi tulee rekrytointiyksikköön käsiteltäväksi ja olemme sinuun yhteydessä kun koulutustasi ja kokemustasi vastaavaan tehtävään haetaan työntekijää. Samalla varaamme sinulle haastatteluajan.

Kelpoisuutena sairaanhoitajan tai kätilön tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994 mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Kätilöopiskelijoilla, jotka haluavat toimia kätilöiden sijaisuudessa tulee olla suoritettuna vähintään 180 opintopistettä, WHO:n imetysohjauskoulutus sekä kirjallinen lääkehoidon tentti laillistetuille terveydenhuollon ammattilaisille (Medieco/LOVe). Alkuvaiheen sairaanhoitaja- tai kätilöopiskelijoilla tulee olla suoritettuna ensimmäinen harjoittelu sekä ensiapu.

Kaikilta hakijoiltamme tarkistamme henkilöllisyyden lisäksi hakemuksessa mainitut tiedot oikeiksi. Ota siis mukaasi alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoiden tulee tuoda haastatteluun mukaan oikeaksi todistettu opintorekisteriote, jossa näkyy läsnäolo opinnoissa, suoritetut opintopisteet sekä ensiapu suoritus. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, niin lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellytämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työ- ja haastattelutilannetta voit tiedustella: OYS rekrytointipalvelut p. 08 315 4344 ti-to klo 13-15 tai sähköposti: rekrytointi@ppshp.fi

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Rekrytointipalvelut

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Yhtenä menestystekijänä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat