Sairaanhoitaja ja lähihoitaja - hakuaikaa jatkettu - Rautavaaran kunta

Sairaanhoitaja ja lähihoitaja - hakuaikaa jatkettu - Rautavaaran kunta

HALUATKO TÖIHIN POHJOIS-SAVON TOISEKSI ONNELLISIMPAAN KUNTAAN?

Uudistamme iäkkäiden palveluita ja haemme vakituisiin työsuhteisiin

KAKSI SAIRAANHOITAJAA

JA

KUUSI LÄHIHOITAJAA

Olemme siirtymässä tehostettuun kotihoitoon, jonne tarvitsemme lisää sairaanhoitajia kotihoidon moniammatilliseen tiimiin vastaamaan asiakkaiden sairaanhoidosta. Lähihoitajia tarvitsemme sekä kotihoitoon että asumispalveluihin hoito- ja hoivatyöhön. Teemme kotihoidon ja asumispalveluiden kesken tiivistä yhteistyötä, jonka vuoksi toivomme valmiutta työskennellä molemmissa.

Kelpoisuutena sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitaja (AMK) tai aiempi sairaanhoitajan tutkinto ja lähihoitajan tehtävään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai vastaava). Kotihoitoon tulee olla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus erilaisissa hoidon ja hoivan tehtävissä. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Aiemmat hakemukset otetaan huomioon toimea täytettäessä.
Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi koeajan alussa. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja

http://www.rautavaara.fi

Vastaava sairaanhoitaja Maarit Pitkänen p. 040 8608286
Vanhustyön johtaja Kaija Leskinen p. 040 8608241,
sähköpostit etunimi.sukunimi@rautavaara.fi.
Hakemukset pyydetään toimittamaan Kuntarekryn kautta tai Rautavaaran kuntaan perusturvalautakunnalle osoitteella Koulutie 1, 73900 Rautavaara 6.6.2019 mennessä. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Rautavaaran kunta, Perusturva
Osoite: Koulutie 1, 73900 Rautavaara

Rautavaaralla on onnellisia ihmisiä luonnon kauneuden keskellä. Kaikki palvelut ovat lähekkäin kunnan ydintaajamassa eikä täällä ole ruuhkaa. Rautavaara on pieni ja vireä n. 1650 asukkaan kunta. Kunnan toiminta-ajatuksena on olla elinvoimainen ja yhteistyökykyinen sekä järjestää laadukkaat palvelut taloudellisesti ja tarjota asukkailleen viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö. Kunnan visio on maalaisjärjellä yhdessä tulevaisuuteen!

Tutustu työnantajaan